Kycklingsallad

Denna sallad har blivit min absoluta favoritsallad. Så god. Den har sälta från kycklingen och fetaosten, den har lite sötma från mangon och apelsinen. 
 
 
 
4 kyckling fileer 
4 p quinoa
1/2 gurka
1 pkt fryst mango
1 paprika
100 g fetaost
rivet apelsinskal från 1 apelsin
4 msk olja
saft från apelsin 1 apelsin
lite svartpeppar
 
Koka quinoan enligt förpackningen. Stek kycklingen i smör eller olja och krydda med lite salt och peppar. Strimla den lagoma bitar. Eller strimla först och stek sen. Tina mangon. Strimla paprikan i lagoma bitar. Lägg upp quinoa på tallrikarna, tillsätt kycklingen, mangon , paprikan och fetaosten i bitar ovanpå quinoan. Riv skalet av en apelsin fint och strö över det över salladen. Ringla över lite olja, jag använde raspsolj och pressa ut saften från en apelsin och häll över salladen. Ät gärna ett gott bröd till. 
Salladen innehåller mycket protein, C-vitamin